TRICOU XTREME COUTURE EVER MOTORS X1759

TRICOU XTREME COUTURE EVER MOTORS X1759

Preț vechi: 179.00 Lei
139.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricou pentru bărbați, 100% bumbac, design cu inspiratie MMA. Colecția Xtreme Couture este inspirată de campionul UFC Randy Couture. Perfect pentru sportivii in arte martiale. Rock-eri si motociclisti.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie MMA pe website si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile in stoc cu marimea selectata.

Tricou pentru bărbați, 100% bumbac, design cu inspiratie MMA. Colecția Xtreme Couture este inspirată de campionul UFC Randy Couture. Perfect pentru sportivii in arte martiale. Rock-eri si  motociclisti.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.