TRICOU Spirit of a Warrior – Premium Men’s T-Shirt

TRICOU Spirit of a Warrior – Premium Men’s T-Shirt

Preț vechi: 149.00 Lei
79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul detine design cu drepturi de autor si este printat in USA. Calitate PREMIUM. Import USA. Tricoul 100% bumbac, pre-shrunk (“pre-micsorat” pentru a nu se micsora la spalarile ulterioare) este foarte placut la atingere si la purtare, made in Haiti. Ghid de marimi: Marime M: lungime 71 cm, piept 51 cm Marimea L: lungime 73.6 cm, piept 56 cm Marimea XL: lungime 76.2 cm, piept 61 cm Marimea 2XL: lungime 80 cm, piept 66 cm Cu cele mai autentice și dinamice modele pe piata, aceasta linie de tricouri militare au redefinit genul. Cu aproape 2 decenii de dezvoltare, firma 7.62 Design prin selecția iconică de tricouri militare este alegerea excelenta pentru clientii dedicati impresionantului stil military. Întotdeauna la țintă, sărbătorind spiritul războinic!
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricoul detine design cu drepturi de autor si este printat in USA. Calitate PREMIUM. Import USA.

Tricoul 100% bumbac, pre-shrunk (“pre-micsorat” pentru a nu se micsora la spalarile ulterioare) este foarte placut la atingere si la purtare, made in Haiti.

Ghid de marimi:

Marime M: lungime 71 cm, piept 51 cm

Marimea L: lungime 73.6 cm, piept 56 cm

Marimea XL: lungime 76.2 cm, piept 61 cm

Marimea 2XL: lungime 80 cm, piept 66 cm

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. 15 lei este taxa de transport oriunde in tara, livram prin Fan Courier, GLS si Sameday courier.

Cu cele mai autentice și dinamice modele pe piata, aceasta linie de tricouri militare au redefinit genul. Cu aproape 2 decenii de dezvoltare, firma 7.62 Design prin selecția iconică de tricouri militare este alegerea excelenta pentru clientii dedicati impresionantului stil military.
Întotdeauna la țintă, sărbătorind spiritul războinic!

Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

TRICOU NYPD LICENTA OFICIALA WHITE COLOR

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricou cu licenta oficiala NYPD, 100% Bumbac, include etichetă hologramă Official Licensed. Comparati confortabil, orice retur sau schimb de marime este GRATUIT! NYPD este cea mai mare forță de poliție municipală din Statele Unite. O mare atenție la detalii și design face ca acest tricou să fie important pentru oricine susține NYPD. Nu trebuie să fiți membru al celei mai mari forțe de poliție municipală din țară pentru a purta acest tricou, va face pe oricine să arate bine. Produs importat din US. Tricourile comercializate de catre firma noastra sunt import USA , estimam din experienta noastra ca la unele marimi, tricourile noastre sunt un pic mai mari. Recomandam: S este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 50-60 kg M este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 60-75 kg L este valabil pentru persoanele cu o greutate intre in 75-90 kg XL este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 90 kg si 100 kg XXL este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 100 la 120 kg Daca aveti dubii sau neclaritati cu privire la marimea dvs., va putem asista cu mare placere oricand telefonic la M: 0740 435 134.
49.00 Lei

TRICOU ‘This Is My Rifle’ T-Shirt – Marimi pana la 2XL

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul „This Is My Rifle” este inspirat din crezul de baza USMC Rifleman’s Creed al Marinei Americane (cunoscut și sub numele de Rifle My and The Creed of the United States Marine). Tricoul este combinatie din bumbac / poliester extrem de confortabil si rezistent, are un design tip pușcă tipărită cu citatul USMC „THIS IS MY RIFLE. There are many like it but this one is mine.” Produs importat din US. Made in China. Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul. S: 46 cm M: 48 cm L: 53.4 cm XL: 58.4 cm 2XL: 64 cm 3XL: 68.5 cm 4XL: 72 cm 5XL: 74 cm
129.00 Lei 89.00 Lei