TRICOU FETE ROCK ANGEL CAP SLEEVE

TRICOU FETE ROCK ANGEL CAP SLEEVE

Preț vechi: 89.00 Lei
79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Innoieste-te cu un tricou cu un design seducator, este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară manufacturat folosind coloranți reactivi care protejează pielea, fără azot. Sent down by the Gods of Rock to seduce you with her heavy vibes, the angel of rock ‘n’ roll’s musical crest. Top Black is made of Top Quality 100% Cotton, Knitted using skin friendly, Azo-free, Reactive dyes.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Innoieste-te cu un tricou cu un design seducator, este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară manufacturat folosind coloranți reactivi care protejează pielea, fără azot.

Sent down by the Gods of Rock to seduce you with her heavy vibes, the angel of rock ‘n’ roll’s musical crest.

Top Black is made of Top Quality 100% Cotton, Knitted using skin friendly, Azo-free, Reactive dyes.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Etichete produs