TRICOU Police Polo Shirt Moisture Wicking

TRICOU Police Polo Shirt Moisture Wicking

Preț vechi: 139.00 Lei
79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul POLICE de tip Polo este elegant, clasic si extrem de confortabil. Este construit dintr-un material special din poliester care elimină umiditatea, menținând corpul uscat și confortabil. Cu 3 nasturi in fata, tricoul POLICE este imprimat in stanga sus si pe spate. Rothco’s Moisture Wicking Police Polo is constructed of a moisture-wicking polyester material, keeping the body dry and comfortable in the most heated situations. The polo is a full-size cut with a classic 3 button front with „Police” printed on front left chest and back.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricoul POLICE de tip Polo este elegant, clasic si extrem de confortabil.
Este construit dintr-un material special din poliester care elimină umiditatea, menținând corpul uscat și confortabil. Cu 3 nasturi in fata, tricoul POLICE este imprimat in stanga sus si pe spate.

Rothco’s Moisture Wicking Police Polo is constructed of a moisture-wicking polyester material, keeping the body dry and comfortable in the most heated situations. The polo is a full-size cut with a classic 3 button front with „Police” printed on front left chest and back.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.