TRICOU FARA MANECI NYPD (MUSCLE TANK) LICENTA OFICIALA

TRICOU FARA MANECI NYPD (MUSCLE TANK) LICENTA OFICIALA

39.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricou cu licenta oficiala NYPD, 100% Bumbac, include etichetă hologramă Official Licensed. Comparati confortabil, orice retur sau schimb de marime este GRATUIT! NYPD este cea mai mare forță de poliție municipală din Statele Unite. O mare atenție la detalii și design face ca acest tricou să fie important pentru oricine susține NYPD. Nu trebuie să fiți membru al celei mai mari forțe de poliție municipală din țară pentru a purta acest tricou, va face pe oricine să arate bine. Produs importat din US. Tricourile comercializate de catre firma noastra sunt import USA , estimam din experienta noastra ca la unele marimi, tricourile noastre sunt un pic mai mari. Recomandam: M este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 60-75 kg L este valabil pentru persoanele cu o greutate intre in 75-90 kg XL este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 90 kg si 100 kg XXL este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 100 la 120 kg. Momentan indisponibil. Daca aveti dubii sau neclaritati cu privire la marimea dvs., va putem asista cu mare placere oricand telefonic la M: 0740 435 134.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricou cu licenta oficiala NYPD, 100% Bumbac, include etichetă hologramă Official Licensed. Comparati confortabil, orice retur sau schimb de marime este GRATUIT!

NYPD este cea mai mare forță de poliție municipală din Statele Unite. O mare atenție la detalii și design face ca acest tricou să fie important pentru oricine susține NYPD. Nu trebuie să fiți membru al celei mai mari forțe de poliție municipală din țară pentru a purta acest tricou, va face pe oricine să arate bine. Produs importat din US.

Tricourile comercializate de catre firma noastra sunt import USA , estimam din experienta noastra ca la unele marimi, tricourile noastre sunt un pic mai mari.

Recomandam:

M este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 60-75 kg
L este valabil pentru persoanele cu o greutate intre in 75-90 kg
XL este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 90 kg si 100 kg
XXL este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 100 la 120 kg. Momentan indisponibil.

Daca aveti dubii sau neclaritati cu privire la marimea dvs., va putem asista cu mare placere oricand telefonic la M: 0740 435 134.

Comparati confortabil, orice retur sau schimb de marime este GRATUIT!