SAPCA TACTICA DESERT STORM COD 64

SAPCA TACTICA DESERT STORM COD 64

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

64.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Calitate Premium, compozitie 60% Bumbac si 40% poliester pentru rezistenta sporita la purtare, sepci in culori intense, la un pret…irezistibil. Pe partea frontala, patch-ul/emblema cu steagul USA este cu scai si se poate inlocui daca doriti cu orice alta emblema pe care o detineti dvs. Marimea este universala, sapca este prevazuta cu inchidere cu scai la spate, se ajusteaza usor. Calitate Premium Import & Design USA, Manufacturat in China
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Calitate Premium, compozitie 60% Bumbac si 40% poliester pentru rezistenta sporita la purtare, sepci in culori intense, la un pret…irezistibil. Pe partea frontala, patch-ul/emblema cu steagul USA este cu scai si se poate inlocui daca doriti cu orice alta emblema pe care o detineti dvs.

Marimea este universala, sapca este prevazuta cu inchidere cu scai la spate, se ajusteaza usor. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site.

Calitate Premium
Import & Design USA, Manufacturat in China