SAPCA MOTO LIVE TO RIDE

SAPCA MOTO LIVE TO RIDE

49.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport, oriunde in tara, 15 lei. Daca sunteți in cautarea unui CADOU SPECIAL, atunci ati gasit exact ce va doriti! Sapca este fabricata din 100% Bumbac cu broderie de inalta calitate, calitate premium, made in China, Import USA. Sapca are marimea universala, se regleaza cu scai la spate.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Daca sunteți in cautarea unui CADOU SPECIAL, atunci ati gasit exact ce va doriti!

Sapca este fabricata din 100% Bumbac cu broderie de inalta calitate,  calitate premium, made in China, Import USA. Sapca are marimea universala, se regleaza cu scai la spate.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport, oriunde in tara, 15 lei.

Etichete produs
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

TRICOU XTREME COUTURE IRON APOSTLE

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricou cu maneca scurta XTREME COUTURE, 100% bumbac. Design clasic, outfit perfect pentru sportivii in arte martiale, rock-eri si motociclisti, sau pentru cei care doresc sa se distinga din multime, alegand un tricou cu grafica “cutting edgy”. Brand-ul XTREME COUTURE, cu sediul in Seal Beach, California este renumit prin design-ul si calitatea premium a produselor, grafica creativa si prelucrările inovative ale materialelor folosite. Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul. S: 48 cm M: 50 cm L: 53 cm XL: 55.8 cm 2XL: 60 cm 3XL: 63.5 cm
129.00 Lei