SAPCA DELUXE US MARINES BULLDOG

SAPCA DELUXE US MARINES BULLDOG

Preț vechi: 149.00 Lei
109.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Textul brodat “U.S. Marine Corps” and “Once A Marine, Always A Marine”” este prezentat atât pe panoul frontal al acestei frumoase sepci. Confortul de lungă durată este asigurat de construcția din bumbac periat de cea mai buna calitate. Sapca este prevazuta cu bandă de sudură internă pentru a mentine capul uscat. Produs cu licență oficială al Corpului de Marină al Statelor Unite. Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate. Deluxe Marine Bulldog Low Profile Cap is made from a durable 100% brushed cotton twill, featuring a raised 3-D embroidered bulldog on the front panel as well as the text, “U.S. Marine Corps” and “Once A Marine, Always A Marine”. This military hat has a hook and loop closure for adjustability and is officially licensed by the United States Marines.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Textul brodat “U.S. Marine Corps” and “Once A Marine, Always A Marine”” este prezentat atât pe panoul frontal al acestei frumoase sepci. Confortul de lungă durată este asigurat de construcția din bumbac periat de cea mai buna calitate. Sapca este prevazuta cu bandă de sudură internă pentru a mentine capul uscat. Produs cu licență oficială al Corpului de Marină al Statelor Unite.

Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Deluxe Marine Bulldog Low Profile Cap is made from a durable 100% brushed cotton twill, featuring a raised 3-D embroidered bulldog on the front panel as well as the text, “U.S. Marine Corps” and “Once A Marine, Always A Marine”. This military hat has a hook and loop closure for adjustability and is officially licensed by the United States Marines.