PALARIE COWBOY US FLAG

PALARIE COWBOY US FLAG

39.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de curierat este 15 lei oriunde in tara. Palaria tip cowboy US Flag din fire de paie este o alegere perfecta pentru o vara torida si este accesorizata cu o curea din piele ecologica si stelute din metal. Marimea este universala. Import USA. Made in China. Patriotic Cowboy Straw Hat Faux Leather Strap with Stars Printed Underbrim
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Palaria tip cowboy US Flag din fire de paie este o alegere perfecta pentru o vara torida si este accesorizata cu o curea din piele ecologica si stelute din metal. Marimea este universala. Import USA. Made in China.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de curierat este 15 lei oriunde in tara.

  • Patriotic Cowboy Straw Hat
  • Faux Leather Strap with Stars
  • Printed Underbrim
Etichete produs