OCHELARI DE SOARE Biker Spoiler Smoke/Black

OCHELARI DE SOARE Biker Spoiler Smoke/Black

59.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Pasiunea pentru viteză si ochelarii de soara Spoiler sunt o combinatie perfecta si la un PRET…IREZISTIBIL, 59 LEI! Lentilele fără întreruperi, oferta un câmp vizual perfect și o ecranare inegalabilă împotriva vântului și a prafului. – Lentile 100% din policarbonat UV – Oferă viziune periferică excelentă – Made in Vietnam, produs importat din USA – Se oferta gratuit la achizitie etui de protectie din microfibra. Spoiler 5000 – Smoke/Black Frame A need for speed needs a sunglass to match. Rimless, uninterrupted lenses give the Spoiler a seamless field of vision and unparalleled shielding against wind and debris, without the weight of bulkier options. (Yellow 5012 and clear 5005 lenses also available.) – 100% UV polycarbonate lens – Offers great peripheral vision – Lightweight – 100% UV polycarbonate lens – Offers great peripheral vision – Lightweight
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Pasiunea pentru viteză si ochelarii de soara Spoiler sunt o combinatie perfecta si la un PRET…IREZISTIBIL, 59 LEI! Lentilele fără întreruperi, oferta un câmp vizual perfect și o ecranare inegalabilă împotriva vântului și a prafului.

– Lentile 100% din policarbonat UV
– Oferă viziune periferică excelentă
– Made in Vietnam, produs importat din USA
– Se oferta gratuit la achizitie etui de protectie din microfibra.

Spoiler 5000 – Smoke/Black Frame

A need for speed needs a sunglass to match. Rimless, uninterrupted lenses give the Spoiler a seamless field of vision and unparalleled shielding against wind and debris, without the weight of bulkier options.

(Yellow 5012 and clear 5005 lenses also available.)

– 100% UV polycarbonate lens
– Offers great peripheral vision
– Lightweight – 100% UV polycarbonate lens
– Offers great peripheral vision
– Lightweight

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.