Geanta Canvas Travel Portfolio

Geanta Canvas Travel Portfolio

Preț vechi: 99.00 Lei
79.00 Lei
SKU: 718
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Geanta Portofilio Canvas Travel este geanta perfectă pentru a vă păstra obiectele personale în siguranță și organizate intr-o multitudine  de buzunare și compartimente special concepute. Geanta de călătorie are un compartiment principal mare pentru o capacitate maximă de depozitare. Contine 7 spatii de depozitare pentru carduri de credit și 1 spatiu pentru cartea de identitate Are si două buzunare cu fermoar pe interior pentru depozitare suplimentară. Buzunarul frontal se foloseste cu închiderea clapetei cu catarama. Este fabricata din pânză de bumbac durabila, este accesorizata cu furnituri din metal negru și căptușeală din nylon durabil. Dimensiuni: 22cm X 16.5 cm X  5 cm. Cureaua de umăr detașabilă și reglabilă  se extinde complet la 142 cm.

\n

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site.

\n

Rothco’s Canvas Travel Portfolio Bag Features A Large Main Compartment For Maximum Storage Capability \nThis Travel Portfolio Bag Features A Hidden Map/Document Pouch And 7 Credit Card Slots And 1 ID Slot \nTwo Zippered Pockets On The Flap For Extra Storage

\n