CEAS Casual 30 Meter Waterproof Ladies Watch

CEAS Casual 30 Meter Waterproof Ladies Watch

Preț vechi: 129.00 Lei
39.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Ceasul de dama, cod 1415, in nuanta de aur roz, din otel inoxidabil are atat de multe functionalitati, design modern, confortabil, practic si la un pret…IREZISTIBIL! Calitatea este excelenta, producator SKMEI cu reputatie foarte buna in domeniu, ambalare premium. Poate fi o idea perfecta pentru un cadou. Mecanism: quartz, cu baterie inclusa \nMaterialul carcasei: aliaj de zinc Material bratara: oțel inoxidabil \nDiametru cadran: 27mm Grosimea carcasei: 10mm Lățimea bratarii: 10mm Lungime bratara: 22,5 mm \nGreutate: aprox. 0,15 kg Funcții: rezistent la apă, cronograf, ceas cu alarmă, dată, săptămână, lumină din spate, rezistent la șocuri, 12/24 de ore. Se ofera gratuit cutie de ambalare, certificat de garantie. Bateria este inclusa.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Ceasul de dama, cod 1415, in nuanta de aur roz, din otel inoxidabil are atat de multe functionalitati, design modern, confortabil, practic si la un pret…IREZISTIBIL!

Calitatea este excelenta, producator SKMEI cu reputatie foarte buna in domeniu, ambalare premium. Poate fi o idea perfecta pentru un cadou.

Mecanism: quartz, cu baterie inclusa \nMaterialul carcasei: aliaj de zinc

Material bratara: oțel inoxidabil \nDiametru cadran: 27mm

Grosimea carcasei: 10mm

Lățimea bratarii: 10mm

Lungime bratara: 22,5 mm \nGreutate: aprox. 0,15 kg

Funcții: rezistent la apă, cronograf, ceas cu alarmă, dată, săptămână, lumină din spate, rezistent la șocuri, 12/24 de ore.

Se ofera gratuit cutie de ambalare, certificat de garantie. Bateria este inclusa.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.