CACIULITA DELUXE BLUE LINE FLAG CU BRODERIE

CACIULITA DELUXE BLUE LINE FLAG CU BRODERIE

Preț vechi: 99.00 Lei
69.00 Lei
Caciulita CACIULITA DELUXE BLUE LINE FLAG CU BRODERIE are brodat drapelul american cu linia albastră subtire. Țesătura acrilică ușoară este excelentă pentru păstrarea formei, culorii și căldurii! Este perfectă pentru uzura pe timp rece, construcția cu dublu strat asigură căldură suplumentara. Marimea este universala. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Caciulita CACIULITA DELUXE BLUE LINE FLAG CU BRODERIE  are brodat drapelul american cu linia albastră subtire. Țesătura acrilică ușoară este excelentă pentru păstrarea formei, culorii și căldurii! Este perfectă pentru uzura pe timp rece, construcția cu dublu strat asigură căldură suplumentara. 

Marimea este universala. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site.